9 mai 2016

Ce face durerea dintr-un om care scrie? Dă naștere unei cărți!


Ce face durerea dintr-un om care scrie? Dă naștere unei cărți între coperțile căreia sângerează un suflet la scenă deschisă! - Ramona-Sandrina
***
Proiecte in lucru:


De vorbă cu Egyptul - Talking to Egypt ~ Roman de calatorie/Trip Novel


În fiecare zi, ne scriem şi ne rescriem. În fiecare zi, trec pe lângă noi poveşti. Poveşti de abia la primul capitol, poveşti aproape scrise, poveşti care sunt duse mai departe în alte poveşti. Fiecare om este o poveste. O poveste despre sine, despre oamenii, întâmplările, atingerile care l-au cizelat, schimbat...
Te voi iubi, până eternitatea se va sfârși! (Dialoguri cu un înger) - Roman de dragoste/Love Novele


Și în timp ce alții se îmbolnăveau de teama de suferință, eu am decis să plec în întâmpinarea ei, să îmi desființez toți demonii, să câștig toate bătăliile cu mine însămi. Cu mine cea din cealaltă viață și cu mine din viitor.

(fragment)

Orriarria - Poveste/Fairytale


A fost odată ca niciodată, dacă nu ar fi fost, cu siguranţă un Născocitor iscusit l-ar fi născocit...,a fost odată un ţinut de basm numit...Orriarria!
Acest ţinut, se afla la vreo trei sărituri zdravene de Greiere Săltăreţ dar, dacă mă întrebaţi acuma pe mine cât de...

Hanul Poveştilor - Trilogie pentru cei mici/Fairytale Trilogy


A fost odată ca şi niciodată (dacă nu credeţi mergeţi şi vedeţi) o Noapte de Iarnă de pe vremea când însuşi Timpul era un Timp micuţ şi învăţa orele, zilele, lunile şi anii să treacă.
Nimeni nu ştia a câta Noapte era în Pădurea...


Niciun comentariu: