26 iulie 2011

Iubesc Coreea - I love Korea...

Acolo până şi luna e mai aproape de visători şi pare mai frumoasă...
There even the moon is closer to the dreamers and seem more beautiful ...

(Sursa foto: internet)

6 comentarii:

Formatii pentru nunti spunea...

Ai fost in Korea ? Ne spui si noua cate ceva despre cam e acolo?

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Nu am fost încă, dar preconizez ca anul viitor să îmi lansez în Seul romanul "Trei femei în Seul" :)...o carte dedicată celei mai bune prietene. Am însă cunoştinţe şi persoane care au fost şi au venit de-a drpetul încântaţi din Korea. Este o ţară extrem de deschisă la tot ceea ce este nou. Sunt oameni sociabili, prietenoşi care ştiu să te respecte fără să ai titulaturi. La ei contează "aluatul" din care eşti făcut mai mult decât orice altceva. Le plac spectacolele de karaoke unde vei putea vedea oameni cu vârste cuprinse între 18-70 de ani :). oameni care se îmbracă simplu, lejer, care cântă şi se bucură alături de participanţi. Ce să mai spun? De abia aştept să ajung acolo :). Nu ştiu dacă voi mai fi în stare să revin în ţară. Defapt chiar intenţionez să mă stabilesc acolo. De dragul viitorului fetiţei mele. Mulţumesc de trecere şi mă bucur să ştiu că şi altora le place această ţară.

Apropo de nunţi...să ştii că ei iubesc tradiţia, chiar şi dacă este a altor ţări. Pentru ei tradiţia este un exemplu, o mândrie şi din acest motiv ei respectă popoarele care au tradiţii.

Aimée spunea...

Deci asa, carevasazica. :) Zilele astea numai "socuri" primesc :)), direct, fara anestezie. :p

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Nu, Crengu, nu şocuri :). Este un vis de al meu şi ar fi o mare împlinire alături de Augusta şi de voi toţi dragii mei dragi. Eu chiar cred că drumul meu pe aici nu îşi are finalitate. Nu e ăsta. Nu e aici, deşi tare mi-ar fi plăcut. Totuşi, nu cred că am să fiu mai departe de voi decât sunt acum :)..., iar depărtările nu sunt niciodată depărtări dacă sufletul ştie să atenueze distanţele prin iubire, iar eu te iubesc nespus de mult draga mea Crenguţa
!

Aimée spunea...

Eu stiu ce spui tu, inteleg, doar ca pentru mine a venit ca un soc. Nu e ca si cum Korea ar fi la o aruncatura de bat. :p Iar eu stiam cel mult de Anglia, pentru Cata...de aici surpriza!

Despre departari, mai ales in ceea ce le priveste pe cele ale sufletului sau dintre suflete, prefer sa nu vorbesc. :)

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Crengu...acesta este doar un vis care s-ar putea să rămână în acest stadiu. Totul depinde de anumite aspecte...vreau să a convingerea că înainte de acest pas fata mea poate spera la un viitor de bun simţ în această ţară. Al meu e deja compromis, dar al ei trebuie să aibă măcar şansa corectă de a şi-l putea croi cum simte şi gândeşte ea!

Te iubesc Crenguţa... Tu chiar crezi că dacă aş avea un salar de bun simţ, dacă aş avea un concediu pe care să mi-l permit eu nu aş veni măcar o dată în an să vă văd? Uite, acum sunt la o aruncătură de băţ şi nu pot veni. E mult mai crud că se întâmplă asta!