4 mai 2012

Cristi Irimia este, oficial, primul candidat independent la Primăria Focşani şi Consiliul Local Focşani. Îi urez mult, mult succes!


"Un om pentru care politica a însemnat un cumul de principii de respectat, nu un mijloc prin care anumite persoane să-şi rezolve interesele personale. - Cristi Irimia"

"În viaţă trebuie să ai o atitudine profesională şi categorică atunci când vine vorba de principii - Ioan Ioanovici"

Două puncte de vedere deosebite, echilibrate, verticale care ne spun foarte multe despre oamenii ce le-au rostit. În politică, la fel ca şi în viaţă trebuie să ai principii de bază de la care trebuie să porneşti să clădeşti fără a dărâma altceva şi, să lupţi până în pânzele albe pentru ele. La urma urmei, în politică principiile sunt...oamenii şi cu tine însăţi. Ar trebui să fie simplu să crezi, să faci şi să aperi interesele celor care la rândul lor au crezut în tine.

Eu cred că aceste citate pe care le-am sustras mai sus spun totul despre valoarea morală, spirituală şi sufletească a celor citaţi.

Când inteligenţa, energia, integritatea, bunul simţ şi credinţa se adună într-un buchet de calităţi puse la îndemâna oamenilor, nu putem decât să ne bucurăm pentru noi şi să le susţinem până la capăt.
Aş vrea să cred că acestea vor fi cuvintele care vor deschide o nouă etapă a vieţii politice şi publice în România. Cea pusă în slujba calitaţii, principiilor şi oamenilor!

Îmi doresc din toată inima să cred că oamenii frumoşi şi de valoare sunt iubiţi de Dumnezeu şi sprijiniţi de oameni în drumul ales de ei!

Îţi doresc să îţi urmezi calea şi să ajungi acolo unde tu simţi că poţi dărui şi mai mult oamenilor! Succes, Cristi!

..............

"Decanul Baroului Vrancea, avocatul Ioan Ioanovici, a fost primul focşănean care a semnat pe lista susţinătorilor independentului Cristi Irimia

Cristi Irimia este, oficial, primul candidat independent la Primăria Focşani şi Consiliul Local Focşani, după rămânerea definitivă a candidaturii sale, în lipsa unor contestaţii, neformulate de vreo persoană, organizaţie sau partid politic. Începând de astăzi, independentul Irimia va prezenta o serie de personalităţi publice care au decis să-l susţină în demersul său pentru o comunitate mai bună.

“Cunosc mulţi oameni pe care îi stimez şi cărora le urmăresc cu atenţie carierele, de mai mulţi ani de zile. Printre acestea se numără domnul avocat Ioan Ioanovici, decanul Baroului Vrancea, cel care a fost primul focşănean ce mi-a semnat pe lista susţinătorilor, din cei aproape 3.000 de oameni care au crezut şi cred, într-un fel sau altul, în demersul meu.

Alţi 50 de avocaţi au semnat pentru mine, pe lista susţinătorilor. Gestul este mai mult decât apreciabil, câtă vreme vine dintr-o zonă foarte sensibilă a societăţii: zona justiţiei, cea năpădită de probleme, atât la nivel de judeţ, cât şi la nivel naţional. Inclusiv procurori şi judecători au semnat pe lista mea de susţinători, motiv pentru care le mulţumesc public.”

“Am început, aşadar, prezentarea susţinătorilor mei cu “şeful de campanie” :) , domnul Ioan Ioanovici, un om deosebit, echilibrat, vertical, un om pentru care politica a însemnat un cumul de principii de respectat, nu un mijloc prin care anumite persoane să-şi rezolve interesele personale." ...Articolul complet Aici!!!

Niciun comentariu: