10 mai 2012

Unde se duc anii? La Răzvan...! Succes, dragul meu frăţior...în tot şi toate!!! Gaudeamus Igitur ...


Aş vrea să ştiu unde se duc anii când se duc...mă întrebam când eram mică. Şi mă tot uitam în jur să îi surprind. Nu am reuşit. Ei însă, au reuşit să mă surprindă pe mine. Frumos. Indiferent câte au fost, viaţa m-a surprins frumos, deoarece doar de noi depinde ce vrem să vedem în viaţă...doar cele rele sau doar cele bune. Viaţa este cum o vedem noi! A mea e frumoasă. Şi, anii...deoarece de la ei am pornit, se îndreaptă astâzi, mai mult decât oricând către Răzvan. Anii mei s-au dus şi la el. Nu demult îl ţineam în braţe şi mă minunam de ochii lui albaştri, de pielea lui albă precum laptele şi de bujorii aceia perfect rotunzi şi roşii, roşii... Apoi, de prima lui zi de şcoală. De terminarea liceului. De prima zi de facultă. Şi...acum vorbesc de momentul in care isi arunca toca în aer. Momentul în care şi acest ciclu de viaţă a trecut. Momentul în care fratele meu va dezbrăca roba, va merge la un banchet, va susţine o licenţă şi va termina o facultate. Momentul în care fratele meu va face un alt pas în viaţă. Cel spre maturitate. Cel în care va trebui să se definească şi altfel decât un tânăr. Va trebui să înveţe să se definească un tânăr care va avea anumite scopuri în viaţă. Idealuri. Credinţe. Şi, pe care va începe pas cu pas să le împlinească. În viaţă contează foarte mult să îţi fixezi scopuri, dar trebuie să ştii că tu însuţi eşti mijlocul prin care ajungi să le împlineşti. De aceea, trebuie să ştii să te respecţi şi să faci totul în viaţă în aşa fel încât la sfârşit să nu regreţi ceea ce ai fost, ceea ce ţi-ai permis să devii şi viaţa ta în sine!
Dragul meu Răzvan, eu am mare încredere în faptul că tu vei ştii să îţi trasezi un drum frumos în viaţă, iar viaţa ta va fi de departe una remarcabilă şi frumoasă, deoarece tu eşti aşa! Deşi uneori pare că nimic nu e cum ar trebui să fie, trebuie să ai încredere în tine. Nu ai fost absolut deloc şters sau mediocru niciodată. Ai fost spectaculos încă de când ai ţipat prima dată. De când te-am cunoscut prima dată! Ai încredere că astfel te vor vedea mereu şi cei din jur! Străluceşte mereu aşa cum doar tu ştii pentru ca oamenii să te poată vedea şi remarca! Nu te lăsa bătut indiferent de situaţie, pentru că ochii tăi sunt făcuţi să privească înainte! Şi nu uita niciodată că ai fost atât, dar atât de dorit şi eşti atât de iubit! Nimic nu e întâmplător în viaţa noastră, dragul meu frate. Nici măcar steaua sub care ne naştem. Unele nu strălucesc la început ci atunci când suntem pregătiţi să ne urmăm cu adevărat calea!
Să ai un sfârşit de drum frumos şi fericit şi un început de drum cu bun augur, senin, presărat cu întâmplări deosebite şi să te bucuri în viaţa ta de magia continuă a iubirii, succesului în tot ceea ce faci şi a fericirii!!


Te iubesc Răz şi sunt tare, tare mândră de tine!!!

6 comentarii:

Inchiriere masini spunea...

Imi place blogul tau. Tine-o tot asa! :)

Apartamente de vanzare spunea...

Si eu imi iubesc tare mult fratele :D

Excursie spunea...

sa traisca fratioru tau...care e scumpic:)

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Închiriere, mulţumesc! Sper să reuşesc, deoarece e bucată din mine :).

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Apartamente...aşa ar fi normal să facem toţi. Să ne iubim fraţii, familia şi noi între noi :). Să vă trăiţi cât mai mult şi să vă bucuraţi unul de altul :).

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Excursie...este, este :D! Mulţumesc!