28 mai 2012

Ultimele ştiri din Vrancea - Cod galben pe râurile Putna şi Râmnicu Sărat

Codul galben pentru râurile Putna şi Râmnicu Sărat a fost prelungit

 

"INSTITUTUL NATIONAL DE HIDROLOGIE SI GOSPODARIRE A APELOR a prelungit avertizarea hidrologică COD GALBEN pentru râul Putna şi Rm. Sărat, pentru perioada 27.05.2012, ora 15.00 – 28.05.2012, ora 10.00. Această avertizare este valabilă şi pentru unii afluenti si pe cursurile de apă necadastrate. Situatia hidrometeorologică va fi urmărită în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgentă generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice si poluări accidentale.

Comunicat primit de la Prefectura Vrancea" - Vrancea Media

Continuă ploile în Vrancea. Cod Portocaliu până mâine ora 12.00

"Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o atenționare meteorologica Cod Portocaliu pentru intervalul 28 mai ora 17.00 (județ Vrancea) – 29 mai ora 12.00. În județele Brăila, Buzău, Prahova, Ialomița, Călărași, Constanța, Tulcea, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău și Neamț, pe arii extinse se vor cumula cantități de apă de peste 50 l/mp.
În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor prognozate, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezenta informare.
Atenţionarea Meteorologică a fost transmisă pe flux către toate Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă si s-a dispus instituirea serviciului de permanenta la toate unitatile administrativ teritoriale din judet.
Comunicat primit de la Prefectura Vrancea" - Vrancea Media

4 comentarii:

Scule spunea...

Nice..like:)

Program contabilitate spunea...

sa speram k va fi totul bine....:|

Usi interior spunea...

Ne-am saturat de atata ploaie...:|

Camere supraveghere spunea...

Toata tara are aceasta problema :|