17 decembrie 2013

În căutarea sufletului pierdut


(Sursa: internet)


"Probabil că un suflet pereche adevărat e cea mai importantă persoană pe care ți-e dat să o întâlnești în viață, pentru că îți dărâmă toate prejudecățile și te obligă să te trezești. - Elizabeth Gilbert - Eat, Pray, Love)"

"Aceasta este ceea ce numim dragoste. Atunci cand esti iubit , poti sa faci orice in creatie. Cand esti iubit , nu ai nevoie sa intelegi ce se intampla , pentru ca totul are loc in tine. - Paulo Coehlo – “Alchimistul”"

"Pe parcursul vieţii întâlneşti o persoană care nu este ca cealaltă, cu care ai putea sa vorbeşti ore în şir, fară să te plictiseşti niciodată, căreia ai putea sa-i spui totul fără să te judece. Această persoană este sufletul tău pereche, cel mai bun prieten. Să nu-l laşi să plece NICIODATĂ.."

Ce te faci atunci când asta nu îți stă în putință, iar el alege să plece? Vă spun eu! Mori! Devii un om care pornește la drum prin viață rupt, frânt și înjumătățit și tot ce poate face este să caute peste tot în jur un cuvânbt, un gest, un zâmbet...ceva care să îi fie sau să îi pară cât de cât familiar...să îi amintească, să poată să se agațe de ceva să nu cadă în hăul disperării! Devii un om care se caută pe sine. Care își caută cealaltă parte de suflet fără de care va sângera continuu. Și toate astea, trebuie să le facă ... cu demnitate și speranță până la capăt! Un om pe jumătate viu, pe jumătate mort, care trebuie să trăiască pentru cea mai mare iubire! - Ramona-Sandrina



Niciun comentariu: