19 martie 2013

Pentru fiecare dintre noi viaţa devine măcar o dată un insectar...

Trebuie să ştim că sunt mult lucruri în viaţă: sentimente, neputinţe, sărăcie, boală, dureri...care uneori ne ţintuiesc aripile. Devenim dintr-o dată fluturi într-un insectar. Mai trăim! Simţim asta, dar nu putem zbura! Ceva ne ţine acolo legaţi de mâini şi picioare! Ne simţim sufletul precum o piatră de moară şi alunecăm tot mai jos, tot mai adânc în noi! Toţi simţim asta în viaţa la un moment dat! Pentru fiecare dintre noi viaţa devine măcar o dată un insectar, dar trebuie să găsim în noi puterea de a zbura din nou, iar puterea aceasta mereu o găsim în încrederea în ceea ce suntem şi în cei care ne iubesc! Ei şi noi suntem mereu gura de apă vie care ne duce mai departe! Şi, oricât este de greu să înaintezi, mereu va fi mai frumos decât să îţi ratezi propriile şanse şi viaţă!
Zâmbiţi, iubiţi şi nu uitaţi să trăiţi cu adevărat fiecare clipă! ♥

Vă las acum alături de Rascal Flatts cu melodia zilei! :)

Un comentariu:

Rodion Guștiuc spunea...

Salutare, drag blogger!

Inițial vreau să-ți mulțumesc pentru activitatea ta internautică!
Cu plăcere lecturez articolele semnate de tine și recomand și altora același lucru.
Să știi că această postare a întrat în vizorul meu pentru revista blogurilor în cadrul emisiunii „Blogosfera Radio: Seara pe on-line cu Rodion” din 19 martie 2013.
În această ediție, împreună cu Dorina Arsene am fost inspirați de rîndurile semnate de tine.
Te invit pe tine și vizitatorii tăi să asculții discuțiile pornite de la lectura acestui articol acesînd link-ul : http://trm.md/ro/blogosfera-radio-seara-pe-on-line-cu-rodion/blogosfera-radio-seara-pe-on-line-cu-rodion-si-dorina-arsene/

Notă: Acest talk-show despre și împreună cu cei din lumea virtuală îl puteți asculta în fiece marți de la 20.15 la 21.00 on-line la Radio Moldova Muzical (http://trm.md/ro/radio-on-line-muzical/ )
Orice ediție înregistrată a emisiunii o veți găsi pe http://www.trm.md/ro/blogosfera-radio-seara-pe-on-line-cu-rodion/

Cu gratitudine,
Realizatorul şi producătorul
Rodion Guștiuc