6 august 2010

Curăţenie pe blog...

Poate aţi observat că de la o vreme blogul nu mai are acelaşi banner şi ba îi apare, ba îi dispare ceva. Mă zbat între a-i lăsa aceeiaşi formă şi a-l schimba în totalitate. Mă zbat sufleteşte, că altfel am la îndemână totul :D.

M-am gândit să separ temele literare şi să le pun pe un alt blog, dar...apoi mi-am amintit că aşa s-a născut, iar ce i s-a adăugat pe parcurs sunt gândurile mele, speranţele, răbufnirile şi...nu ar fi corect să le separ pentru că la urma urmei sunt un întreg. Totuşi, am pus textele literare pe blogul: "Gânduri de-o şchioapă" pentru cei dintre voi care sunteţi interesaţi doar de acest aspect al blogului şi nu de aberaţiile mele în general :D.

Până când o să mai bibilesc eu pe aici, pe acolo...îmi cer scuze celor care tot apar şi dispar din blogroll. Sper că aziu o să finalizez şi această problemă.

În rest...mă tot gândesc să pun alt model de template, dar nu ştiu de ce, tot la ăsta mă întorc.

Şi, pentru că vă am, iar asta nu poate fi decât bine, cine mă ajută şi pe mine cu păreri?

2 comentarii:

Aimée spunea...

1. Linkul catre Ganduri nu merge, zica ce e blog de negasit.

2. Am observat ca esti in renovari prin Han. :D Si stii? Parca l-as vrea mai colorat! Tot spui tu ca hanul e sufletul tau. Sufletul tau e frumos, e ca un curcubeu, aduce zambete, liniste, culoare. De ce sa nu se vada asta si in backgroundul blogului? Parca e prea trist negrul. :D

3. Eu, ca cititor, simt nevoia ca postarile sa fie mai largi ca dimensiune, nu atat de inguste. Asa nici textul nu mai pare foarte lung si da cumva si idee de aerisire.

Acum na, mi-am permis sa-mi dau cu parerea. :D Daca ti se pare ceva bun din tot ce-am scris eu, ok, daca nu, nu-i cu suparare. I'm always by your side, no matter what! >:D< :*

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

>:D< îţi mulţumesc pentru fiecare părere sau gând. Ştiu că negrul pare trist, dar tot el mi se pare şi enigmatic şi elegant de aceea l-am ales.

Forma îngustă este dată de faptul că sunt trei coloane. Asta am vrut şi eu să schimb, dar...nu ştiu, lăsând două coloane aş fi nevoită să renunţ la anumite linkuri laterale, fotografii şi nu cred că este corect.

Oricum...e greu să iau o decizie. dacă e să schimb, va trebui să fac o schimbare completă.

Am reparat linkul..., probabil încă nu făcuse blogspotul refresh.

Te îmbrăţişez cu mare, mare drag!