8 mai 2009

În ochii tăi



în ochii tăi
ai mei au învăţat
să râdă cu mirare

în ochii tăi
ai mei se pierd,
dar se-ntorc minune

în ochii tăi
privirea mea e floare
deschisă către cer
lumină şi culoare

în ochii mei
ai tăi
vor învăţa să creadă
că-n viaţă mai nimic
nu poate-nvinge-o mamă
în suflet de copil!

9 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

"în ochii mei
ai tăi
vor învăţa să creadă
că-n viaţă mai nimic
nu poate-nvinge-o mamă
în suflet de copil!" - frumos, frumos, frumos... Liniştitoare versuri...

cherie spunea...

Ce multe chestii stii sa faci pe blogul asta al tau !
Esti foarte priceputa si trebuie sa te laud.

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Mulţumesc mult dragă Cher...

Fac ceea ce am învăţat, ceea ce ştiu să fac şi tot ce fac, fac din pasiune şi multă plăcere :).
Regret că nu am timp fizic suficient şi anumite resurse, pentru a face şi mai multe..., dar în curând se vor schimba nişte aspecte şi am să te surpind poate şi mai mult :).

Mulţumesc de fiecare vizită...

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Lisandru, eu cred că sufletul tău înmulţeşte totul cu mii de eoni, pentru că mereu ai cuvinte frumoase şi liniştitoare...
Sper să rămâi pe aproape cât mai mult timp!

Hoinarila prin soapte si vise spunea...

Sarumana suflete frumos si tare drag. Cu ocazia aceste zile minunate iti doresc un sincer La Multi Ani. Fie ca drumul tau si al ingerasilor tai sa fie presarat numai cu bucurii, cu reusite, cu foarte multa dragoste, sanatate si iubire imbelsugata. Iti multumesc din tot sufletul meu pentru tot binele pe care mi l-ai facut. Ai grija de tine ochisori frumosi

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Dragă Hoinărilă :)...îţi mulţumesc din suflet pentru frumoasele cuvinte şi pentru urări (deşi acel "La Mulţi Ani"...nu ştiu cărei zile fericite îl primesc :D).
Aş vrea să primeşti de la mine un zâmbet larg şi fericit şi toate gândurile bune să ţi le întoarcă bunul Dumnezeu înmiite, pentru că sufletele, aşa cum am mai spus se simt dincolo de cuvinte.

Prietenii sunt cei pe care îi auzi chiar şi atunci când tac şi îi înţelegi chiar dacă nu ţi-au rostit nimic prin cuvinte.

Dacă ţi-am făcut vreun bine, atunci primeşte fericirea mea ca şi mulţumire şi...bucură-te de tot ceea ce ai frumos în această viaţă!

sunshine spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
sunshine spunea...

SA VA TRAIASCA INGERASUL !VA DORESC DIN TOT SUFLETUL CA ZIUA SFANTA DE MAINE SA VA GASEASCA FERICITI, LINISTITI SI SA FIE PLINA DE VESELIA OCHISORILOR AUGUSTEI MARIA! SA-I OFERE DUMNEZEU O VIATA IMPLINITA SI FERITA DE TOT CE E RAU PE LUME!VA IUBESC ENORM

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Iubita mea...îţi mulţumesc pentru toate gândurile, urările şi pentru faptul că ne veghezi mereu în sufletul tău frumos şi plin de candoare.

Îţi mulţumesc pentru că eşti surioara mea şi pentru că ai acceptat să fi în data de 10 noiembrie 2007 naşa, nana fetiţei mele. Nu cred că aş fi putut să îi aleg o mamă spirituală mai bună decât tine!!!

Nu ai fost fizic lângă noi pentru că viaţa ţi-a rezervat din păcate prea multe greutăţi, dar ai fost şi ne eşti mereu alături sufleteşte, iar asta face uneori mai mult decât orice!!!

TE IUBESC SIS!

p.s.: te-am sunat, dar ai avut telefonul închis :(.