27 iulie 2010

Să fi fericită Lili a mea...!!!



Draga mea surioară..., probabil ai crezut că te-am uitat sau probabil ai crezut că sunt supărată. Am fost. Nu supărată ci mi s-a pus un nod de emoţie, de tristeţe, de fericire în suflet şi... a trebuit să-l las să izbucnească în cuvinte, altfel te-aş fi sunat şi aş fi tăcut, aş fi creat un articol din imagini şi melodie...

Am primit mailul tău. Poate nu când l-ai scris, dar l-am primit. Tu, mai mult decât oricine ştii cât de mult te iubesc şi te doresc fericită, cât de multe clipe am pierdut departe de tine şi cât de multe clipe aş vrea să recuperez avându-te cât mai aproape. Tu, mai mult decât oricine, poţi să mă înţelegi în aceste clipe când cu un ochi râd şi ţip şi mă bucur, iar cu celălalt lăcrimez pentru că încă odată kilometrii şi circumstanţele ne-au învins.

Nu am fost acolo sis... nu ţi-am putut atinge obrajii, nu ţi-am văzut ochii, nu am putut să îţi aranjez măcar o buclă şi oarecum, simt că viaţa m-a pus pe tuşă într-un moment în care eu îmi doream să zbor.

Dar..., viaţa e cu piedicile ei, iar eu cu zborurile mele. Poate să îmi răpească momente, dar nu poate să îmi răpească sentimentele, emoţiile şi fericirea. Poate să mi te ţină departe, dar nu poate să facă nimic seara când adorm şi mă gândesc la tine, când mă rog pentru tine şi când te sărut de noapte bună...

Cândva, îţi spuneam că nu cred să existe pe lumea asta vreun bărbat care să merite cu adevărat devotamentul tău deosebit, căldura ta, iubirea ta atât de minunată... să merite omul şi femeia care eşti!

Totuşi, când l-am cunoscut pe Cătălin şi v-am văzut împreună...am zâmbit. Am înţeles că s-ar putea să mă înşel şi să existe un om care să ştie să aprecieze sentimentele tale frumoase, exuberanţa ta, entuziasmul iubirii tale, loialitatea ta, sprijinul tău şi mi-am dorit mereu să nu mă înşel.

Mi-am dorit ca orice ar fi să înţeleagă că pentru a fi iubit nu trebuie decât să aibă curajul de a se lăsa iubit şi de a iubi fără inhibiţii!

Indiferent cine ar fi fost l-aş fi rugat un singur lucru: să te facă fericită şi să îţi fie aproape până la capătul capătului, pentru că cel mai uşor în lumea asta este să ne jucăm de-a iubirea, iar apoi să plecăm, lăsând în urmă oameni schiopi de o aripă!

Deci..., pentru că nu am fost alături de voi acolo în biserică, îl rog pe Cătălin aici...

"Să ai grijă de ea Cătălin pentru că este firavă şi fragilă, indiferent cât de puternică pare! Ai grijă de ea mai ales pentru că este un om deosebit de bun şi de plin de calităţi! Ai grijă de ea pentru că este o femeie în sufletul căreia se naşte magia şi minunea, căldura şi tot ce este mai frumos! Ai grijă de ea pentru că te iubeşte aşa cum puţini oameni au norocul să fie iubiţi! Ai grijă de ea pentru că de acum este a ta şi o iubeşti, iar iubirea trebuie protejată, respectată, admirată, dăruită şi primită în fiecare clipă până la ultima...altfel, se transformă în cu totul altceva! Şi..., îmi permit să te rog să ai grijă de ea, pentru că ea e...Lili a mea, unul dintre cei mai iubiţi oameni din viaţa mea după Augusta!!! Să nu mi-o răneşti nici măcar cu o lacrimă...te rog!"

Sis...ţi-am fost alături mereu, iar acum, mă bucur pentru tine, deoarece ştiu cât de mult îl iubeşti pe Cătă şi ştiu cât de mult înseamnă el pentru tine. Sunt fericită şi emoţionată şi aş avea atâtea să îţi spun, dar îţi spun doar: FI FERICITĂ LILI A MEA!

Fi fericită pentru că meriţi şi pentru că ştii să iubeşti ca nimeni altcineva!

Vă doresc o căsnicie...nu de piatră, pentru că piatra deşi clădeşte e rece... vă doresc o căsnicie plină de căldură, de înţelegere, de apropiere, de iubire şi frumuseţe!

Vă doresc să zburaţi o viaţă întreagă împreună şi să adunaţi cele mai frumoase clipe şi momente pe care doi oameni le pot aduna, iar la sfârşit, să puteţi zâmbi senini şi fericiţi ştiind că mai multă iubire nu poate exista!

Vă iubesc dragii mei, te iubesc Lili a mea...
Am avut o năşică şi am câştigat doi năşici frumoşi, pe care i-am dorit întotdeauna alături de noi în familie!




7 comentarii:

Motanul_Incaltat spunea...

Am pus si Love me tender - Elvis Presley :)

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

:) mulţumesc... ai simţit tu că aveam nevoie mai mult ca oricând de ea? :P

Matilda spunea...

Foarte frumoase cuvinte. Eşti un om cu totul special, dragă Sandrina. Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şie, şi tuturor celor pe care-i iubeşti !

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

În primul rând...mă bucur să te revăd Matilda! Cât timp ai lipsit, aici la Han a fost un locşor gol şi trist :). Mă bucur că nu mai e aşa.

Mulţumesc mult pentru urările pe care ţi le întorc înmiit draga mea, iar cuvintele...nu aveau cum să fie altfel pentru o fiinţă atât de specială precum Lili :).

Motanul_Incaltat spunea...

Melodia este foarte frumoasa, unul din celebrele cantece ale lui Elvis Presley si, spunand ca-ti place, m-am gandit s-o pun (cu dedicatie :) ). Faptul ca tu aveai nevoie mai mult decat oricand de ea... n-aveam de unde sa stiu. Dar sunt convins ca ai (re)ascultat-o cu placere :). Chiar discutam zilele trecute cu cineva despre cum sa te raportezi la valoare (in general vorbind). Uite Elvis, spre ex, chiar si acum, dupa mai bine de 50 de ani, place, are milioane de admiratori in toata lumea, interpretarea sa este nemuritoare, cantecele sale au trecut proba cea mai grea, cea a timpului... Este emotionant lucrul care dureaza in timp, care nu se altereaza si care nu poate fi invins de nicio moda (trecatoare). Cineva imi spunea ca nu-i place Elvis din cauza ca a murit tanar, diform, pentru ca se droga. Dar ce melodii a dat, ce interpretare magnifica! In final - ce paradox! Eu stau si ma intreb daca el, ca om, a fost fericit...Era o celebritate, a facut atati oameni fericiti cu melodiile sale, era foarte bogat, dar... Stau si ma intreb: contradictia dintre viata si opera unui artist (daca aceasta contradictie exista cu adevarat) sintetizeaza, oare, cateodata, geniul?

sunshine spunea...

Multumesc, Ramonica mea! In fericirea mea nu am decat un singur mare regret: acela ca nu te-am avut alaturi. Dar cum nu toate visele ni le indeplinim singuri, sper din suflet ca m-ai inteles si ca ma vei ierta pentru fericirea pe care am simtit-o pe 11 iulie. Nu pot sa descriu sentimentele pe care le-am avut atunci...mie imi plac surprizele dara asta a fost fenomenala, surpriza vietii mele, pusa la cale de barbatii vietii mele: Alex, Theo si Catalin. A fost cea mai fericita zi din viata mea, dupa zilele in care am dat viata fiilor mei.Trei, Doamne si toti trei...fiecare mi-a adus cate o "cea mai fericita zi" din viata.In incapatanarea mea de a fi eu cea care hotaraste, iata ca au luat ei aceasta decizie si nici astazi nu m-am dezmeticit.
Dar, sis, asa cum viata ne-a adus impreuna cand aveam un munte de escaladat,acum tu m-ai ajutat sa-i cuceresc varful, iti multumesc pt ca existi atat de frumos pentru mine si imi inclin chipul in fata intelepciunii tale. Esti cel mai minunat om care a stiut sa-mi citeasca sufletul fara sa-mi vada ochii si inainte sa ma cunoasca .
Te iubesc , surioara, MULTUMESC PENTRU TOT!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Eu îţi mulţumesc Lili a mea, pentru tot şi îţi doresc toată fericirea pe care aş putea-o dori unei persoane atât, atât de iubite şi apropiate mie!

Să atingi tot cerul fericirii şi al împlinirilor şi să îţi realizezi tot ceea ce ţi-ar ferici sufletul şi viaţa minunea mea de surioară!

TE IUBESC!