27 iulie 2010

Volumul de debut "farul de la capătul tuturor lumilor mele" va vedea tiparul

Datorită unei persoane foarte speciale şi dragi mie care a avut de ani de zile încredere în "căldura, frumuseţea şi puterea din sufletul cuvintelor mele"..., datorită susţinerii constante a unora dintre voi...am dat naştere motto-ului care mă reprezintă: "Cum facem imposibilul? Cu entuziasm!" şi...am trimis manuscrisul către editură. A fost acceptat, trebuie să primesc descrierea CIP de la Biblioteca Naţională...vor urma apoi alte câteva procedee şi....apoi dăm petrecerea de bun venit al cărţii!

Ceea ce mă face fericită este faptul că am prelucrat-o în totalitate...de la manuscris la copertă şi sunt foarte mândră de mine ... fără pic de modestie :D de data aceasta!


Pentru a vă face idee despre ce va fi să fie... vă prezint 
UN VIS ÎMPLINIT: 


VĂ MULŢUMESC DIN SUFLET PENTRU IMBOLDURI, SUSŢINERE ŞI ÎNCREDEREA 
PE CARE MI-AŢI ACORDAT-O MEREU
chiar şi atunci când eu nu o mai aveam!

24 de comentarii:

căpcă1 spunea...

ieri ti-am scris ca Dumnezeu ii ajuta pe cei ce-i incearca! si mai eram si sigur ca ai sa ai bucurii, pentru ca le meriti!
lansarea o s-o faci la focsani ?

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Unde erai pitit că nu te-am văzut :)?!
Da!

Ştiam şi ieri de faptul că această carte va reuşi, cum ştiam alte câteva bucurii, dar nu eram sigură de lansare.

Acum, că sunt sigură că lansarea va fi acolo...am decis să împart marea veste şi cu voi cei dragi mie!

Ce spui? O să vi la lansare? :D

iulia spunea...

Felicitari!! Cand e marele eveniment si unde?

Aimée spunea...

Felicitaaaaaaaaaari! N-ai idee cat ma bucur! >:D< Si-acum, marea intrebare: cand e lansarea? :D


Ca sa raman in asentimentul lui capca1 si a ceva ce ti-am spus mai demult, Dumnezeu nu uita, domnita si mai ales, nu ramane dator! E drept, cateodata nu-i intelegem judecata, dar uite cat de mult ne bucura uneori! :)


Te imbratisez cu drag si mare dor!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Crengu...mulţumesc din suflet pentru tot. Ştiu că Dumnezeu nu uită, pentru că ştiu că nu m-a părăsit niciodată, deşi uneori eram prea în genunchi ca să mai pot simţi ceva.
Mai ştiu şi că eu sunt omul care nu îşi abandonează visele şi luptă pentru fiecare vis până când poate spune: mai mult nu se poate!
Îţi mulţumesc că mi-ai rămas alături pentru a ne putea bucura împreună!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Iulia, momentan aştept să iasă de sub tipar (mai durează vreo două săptămâni cred...), iar apoi o să văd unde o să fac lansarea...bănuiesc însă că va fi ori la Bibliotecă, ori la Casa de Cultură... Orium, îmi va trebui puţină reclamă :D!

Lansarea va fi în Focşani Iulia...altfel nu se poate!

căpcă1 spunea...

daca o sa vin? hm, ai sa ma ghicesti?

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

O să te ghicesc :). Tu o să fi ăla cu floarea în sus :P.

Glumesc..., dar poţi fi sigur că am să ştiu care dintre ei vei fi tu, iar asta nu prin excludere dat fiind că pe ei îi cunosc.

Tudor spunea...

Felicitari pentru carte!
Te voi ajuta si eu sa o promovezi

iulia spunea...

@Ramona- Reclama o sa-ti fac pe blog eventual ca mi-am dat demisia de la ziar. Dar las' ca facem noi cumva sa apara si acolo :)

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Tudor, mulţumesc mult! Sper că ne vom şi cunoaşte cu această ocazie:). Mie mi-ar face o deosebită plăcere.

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Iulia...,îmi pare rău să aud de demisie, pentru că din cuvintele tale am siţit că însemna ceva pentru tine acest ziar. Sunt convinsă însă că tot spre media te-ai îndreptat...eu chiar te văd un ziarist sau o persoană în televiziune :). Ai ceva de spus şi o spui bine şi franc!

Lasă, că la lipsa de noutăţi poate vin ei şi-mi iau interviu :))). Aşa persoană importantă domnle'!
Glumesc... Oricum, eu mă gândeam la un anunţ simplu în ziar, plătit. Conta doar plasarea lui...

iulia spunea...

@Ramona- Deocamdata o sa lucrez la firma pe care o am cu sotul, in cu totul alt domeniu. Sunt si oarecum scarbita de domeniul asta, mai ales in perioada asta. Tot ce vreau acum e sa ma linistesc, sa ma plimb si sa citesc.

Cristian Lisandru spunea...

FELICITĂRI, LADY ALLIA, MĂ BUCUR ŞI NE BUCURĂM TARE MULT PENTRU ACEASTĂ APARIŢIE! LA CÂT MAI MULTE!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Te înţeleg perfect Iulia. Există o perioadă în care fiecare are nevoie să stea puţin deoparte de unele lucruri... să tragă aer curat în piept. Sunt convinsă că eşti scârbită de mai multe decât ne putem imagina. Lumea jurnaliştilor nu este cea roză pe care şi-o închipuie mulţi. Voi vă ciocniţi în munca voastră de toate mizeriile, iar uneori o faceţi înaintea tuturor. Unde mai pui că unele mizerii mai vin şi pe lângă.

Îţi doresc multă linişte, lecturi cât mai plăcute şi să ai parte de multe vise realizate, pentru că eşti o persoană cu totul şi cu totul specială.

Chestia cu firma în cu totul şi cu totul alt domeniu îmi aminteşte de mine :). Am terminat liceul teoretic şi am deschis firmă în domeniul IT şi webdesign. A fost bine, pentru că aşa am învăţat multe în domeniul acesta.

Vă doresc multe succese şi iubire :)!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Lisandru, vă mulţumesc şi îndrăznesc să sper că poate, poate ne vom şi vedea cu toţii într-o zi.

danbrasov spunea...

Draga mea, iti doresc tot succesul din lume odata cu lansarea acestei carti ! Abia astept sa ne comunici data lansarii, ca sa putem fi alaturi de tine !

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

:) mulţumesc Dane! Acum aştept cu nerăbdare să vină cărticica acasă, iar apoi mă voi gândi la lansare.

Şi eu sunt nerăbdătoare şi chiar emoţionată pentru ziua în care ne vom întâlni...

Unknown spunea...

Felicitari!De mult timp astept aceasta carte.Eu ţi le cunosc şi ţi le-am citit pe toate cele scrise în perioada adolescenţei.Şi acelea meritau tipărite.Dacă le-ai fi tiparit cred că-l egalai pe Eminescu.Mă bucur că într-un final îţi va fi recunoscut TALENTUL.Anca

oana spunea...

desi am stiut tot timpul ca vei reusi,acum am plans...sunt foarte fericita pt tine;esti dovada visului implinit,vis ce depaseste mii de obstacole,pt a ajunge la finish!
sper sa pot ajunge si eu ,dar daca nu am sa reusesc,as dori sa sti ca sufletul meu va fi acolo linga tine.
te felicit si te imbratisez de multe,multe ori.

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Anca, noi suntem prietene din clasa a cincea :). Îmi amintesc şi azi când ni te-a prezentat Doamna profesoară Mateaş :). Am ştiut din prima clipă că între noi două va fi ceva special şi a fost, este şi va rămâne, chiar dacă timpul ne este mare duşman. Timpul şi depărtarea :).

Tu mi-ai citit toate nebuniile şi mi-ai ascultat toate visele. Nu a fost dată în care să nu crezi în mine, deşi aş fi meritat de multe ori să mă scuturi :). Ai făcut-o, dar de mai puţine ori decât am meritat.

Mulţumesc din suflet pentru că ai simţit să îmi fi alături şi acum. De pe partea mea Anca...ai fost în fiecare clipă lângă mine, chiar dacă timpul a tăcut mult între noi două. Indiferent de tot...tu eşti cea care mă leagă de mine în toate timpurile mele şi te iubesc din adâncul sufletului Anca mea!!!

Cu Eminescu nu vreau să concurez, pentru că mie îmi ajunge să fiu eu şi atât. Faptul că am oameni care cred în mine şi aşteaptă această carte...este mai mult decât o mare, mare bucurie!

Te îmbrăţişez cu mult drag şi dor!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Oana...ai să fi, într-un fel sau altul! dacă nu vei putea tu veni, poate voi veni eu la tine cu ea :). Eşti Onuleţul meu, iar asta spune tot despre ceea ce simt eu pentru tine draga mea prietenă!

Oana, visele sunt visate pentru a fi împlinite, altfel, nu sunt decât regrete sau dureri! TU eşti deja un vis împlinit, iar într-o zi, visele tale se vor împlini şi ele...vei vedea! Ţi-am promis! I-am promis şi Luanei că va fi balerină şi va fi!

alexander spunea...

uraaaa! ma bucur, poate ne spui si editura sa cautam cartea prin librarii. :) sa pui poze, filmulete de la lansare. si cartea, sa ne-o arati. eu sunt nerabdator

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Ştefan, nu cred că o să promovez prima tranşă de cărţi prin librării.

Când eu şi cărticica ne vom vedea pentru prima dată faţă în faţă... :) o să vă fac cunoştinţă şi vouă cu ea şi o să pun pe net materialele de la lansare.