26 decembrie 2009

Un dar frumos sub crenguţă de suflet...Poate am fost puţin egoistă, deoarece am ţinut o vreme doar pentru mine cadoul primit de la două
dar...mi-a plăcut atât, atât de mult!
Am găsit în aceast acdou două frumoase coincidenţe...
Steaua Crăciunului, este una dintre florile cele mai dragi sufletului meu,
iar iarna este anotimpul meu preferat care nu mi-aş dori să se termine niciodată!
Când eram mică (şi chiar şi acum :D) visam mereu că o să mă mut în ţara zăpezilor şi...poate, printr-o minune, Moş Crăciun mă va găsi şi mă transforma în unul din elfii lui :)!

Îţi mulţumesc din suflet Loredana pentru cadou şi pentru minunata şi delicata ta prezenţă în acest Han!
Îţi doresc Sărbători de Vis, o Iarnă de Basm şi un 2010 plin de împliniri, fericire şi iubire...alături de îngeraşul tău de fetiţă şi de dragul tău!

Dau acest cadou mai departe dragei mele cher, căruia vreau să îi mulţumesc în acest fel pentru zâmbetele ei, pentru cuvintele de sprijin, pentru prezenţa ei mereu plină de căldură alături de mine şi pentru tot ceea ce înseamnă ea ca şi om!

Sărbători Fericite Tuturor!!!

4 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Sărbători fericite şi felicitări pentru premiu!

Sandrina-Ramona Ilie ( Lady Allia) spunea...

Mulţumesc de urări şi de felicitări!
Se pare că Sărbătorile mi-au făcut şi mie o surpriză frumoasă în blogosferă. Dat fiind că eu nu am mai primit nici un premiu sunt foarte emoţionată şi fericită de cel primit :)!

Lisandru..., te rog să nu te superi pentru că am împrumutat ideea widgetului împotriva plagiatului, dar am obosit deja să îmi tot recuperez textele sau să spcific faptul că alături de text trebuie specificată sursa... :(.

cherie spunea...

Sarbatori Fericite !

Sandrina-Ramona Ilie ( Lady Allia) spunea...

Mulţumesc Cher :)..., asemenea îţi doresc şi eu ţie!