21 februarie 2010

Habar nu am cum se poate întâmpla, dar dedic această melodie învingătorului Marean...


Ca şi când nu ar fi fost DEJA de ajuns felul în care a tras în jos imaginea partidului şi prestaţia acestuia...
Ca şi când nu ar fi fost DEJA de ajuns faptul că electoratul PSD NU CREDE în Marean şi în absolut nimic din ceea ce spune, face şi reprezintă...
Ca şi când nu ar fi fost DEJA de ajuns faptul că PSD are şi aşa destul de multe probleme interne...

căile apei sfinţite de la porţile parlamentului...întortocheate, de tot râsul lumii şi de toată groaza electoratului PSD au fost... dar...AŞA E ÎN TENIS!

Deoarece mai mult pluteşte prin politică, decât o practică..., dedic această melodie grandioasei prestaţii politice ale Domnului Marean cu urarea... cale lungă printre norii politicii...!

5 comentarii:

Matilda spunea...

Da, dar pe Marean il voteaza grupat locuitorii din Berceni. Cred ca asta e secretul supravietuirii lui in conducerea PSD. In politica e nevoie, destul de des, de tupeu...

Geanina Lisandru spunea...

Melodia "care este" o săţi umple sufletul lui Marean.

Să ştii că stau şi ascult şi eu de ceva timp pe aici. Îmi place.

Duminică minunată alături de cei dragi!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Matilda...eu ştiu că în momentul în care vrei să demonstrezi calitate şi vrei să te impui ca şi partid puternic, echilibrat şi raţional...elimini balastul care te trage în jos indiferent de alte pierderi!

Pe mine nu m-a interesat niciodată cine, ce, de unde, cât...poate de aici şi faptul că pot fi oarecum obiectivă asupra valorii politice a persoanei.

Despre Vanghelie...nu mă leg ca şi persoană, pentru că i-am citit de cîteva ori comentariile pe unele bloguri şi pare o persoană destul de sensibilă, dar asta nu îi scuză prestaţia în PSD.

Mulţumesc pentru comentarii dragă Matilda! Sunt cu adevărat constructive şi completează..., mă completează :).

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

:))) Geanina...aşa crezi?
Eu sper doar să înţeleagă mesajul "care este" :))).

Te îmbrăţişez draga mea!

Anonim spunea...

CANTECUL DE LEBADA AL DEMOGRAFIEI NATIONALE
( Trecerea dureroasa si putin lenta de la folclor la manea )
Pe tot globul traditia cerea ca oamenii bogati sa faca multi copii. Astazi creiatorii valorilor, cei care sau afirmat in societate nu mai fac copii. Clasele sociale mai joase fac o gramada de copii punand in pericol caracterul genetic al societatii. Efectul este general si vizibil.Tarile desvoltate din vest au creiat enorme avantaje pentru familile cu multi copii. Asfel sa ajuns la o industrie de cresterea a copiilor. In USA nasterea unui copil anunta cumpararea......unui nou frigider sau televizor color. Efectul politicii democratice de stanga este evident pe continentul european unde populatia araba va deveni majoritara iar in USA populatia alba nu mai este majoritara.
Nici unde sitiatia este mai vizibila ca in Romania. In timp ce un roman face un copil, tiganii fac 8. Am facut un film despre tigani , Sunt fascinat de tigani si am
fost todeauna interesat de cultura lor autentica. Cei cu satra sunt probabili ultimii oameni liberi! Vorbesc cu totul de altceva. Se gasesc fata doua culturi diferite, iar una din cauza exploziei demografice este pe cale de disparitie. Romanii au obiceiul sa inchida ochii sperand ca lucturile se vor aranja de la sine sau cineva din afara va face ceva pentru ei. De data aceasta cand vor deschide ochii .....va fi prea tarziu. Acest blog de exceptie ar putea gazdui o discutie despre acest fenomen socio- demografic, definitiv cel mai important in evolutia viitoare a societatii romanesti.
Robert Horvath DEVA Cineast New York http://devanewyork.blogspot.com/
http://devanewyork.blogspot.com/