29 octombrie 2010

Concurs miniPRIX

În urma unei invitaţii primite de AICI, am decis să particip la o campanie organizată de www.blogawards.ro în colaborare cu miniPRIX şi adresată bloggerilor din Cluj, Dambovita şi Vrancea.

Important: Campania se desfăşoară pe perioada 27-10-2010 până pe 31-10-2010 la ora 15:00, iar condiţiile de participare sunt relativ uşoare:

Campania constă în primirea unei reduceri semnificative, de 10%, 20% sau/şi transport gratuit la orice comandă cu valoarea de peste 100 lei, comandă directă de pe siteul www.miniprix.ro.

Premiul constă în posibilitatea de a câştiga 3 vouchere pentru cumpărături de 100 lei direct de pe site-ul miniPRIX şi transport gratuit!

Aceasta campanie consta in primirea unei reduceri semnificative, de 10%, 20% sau/si transport gratuit la orice comanda de peste 100 lei de pe www.miniprix.ro dupa scrierea unui articol precum mai jos, precum si oportunitatea de a castiga unul dintre cele 3 premii care constau in vouchere pentru cumparaturi de 100 lei de pe miniPRIX si transport gratuit!

Deci, una din condiţiile de participare la acest concurs constă în prezentarea unui articol despre Caravana miniPRIX:

"Weekendul acesta, Caravana Reducerilor online miniPRIX  trece şi prin judeţele Cluj, Dâmboviţa şi Vrancea.
Printre produsele care pot fi cumpărate se numără: cămăşi de damă de la 29 lei, bluze bărbaţi de la 19 lei, geacă de damă de la 19 lei, costum de bărbaţi de la 19,5 lei,  accesorii de la 1 la 9 lei, Reduceri Surpriză şi Discounturi de la 30%până la 80%, reduceri la orice comandă şi TRANSPORT GRATUIT la orice comandă.
Oferta este valabilă pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro în zilele 30-31 octombrie, pentru adrese de livrare în judeţele Cluj, Dâmboviţa şi Vrancea."

În articol trebuie postat un link spre un produs/ţinută din magazinul miniPRIX, iar pentru a câştiga este nevoie de cât mai multe comentarii din partea cititorilor mei sau să am norocul de a fi trasă la sorţi.

Oricum, chiar dacă nu voi câştiga, mi s-a părut interesantă ideea şi, în urma blogmeetu-lui am decis că este timpul să trec la alt nivel în ale blogeritu-lui :).

Uraţi-mi succes şi...comandaţi şi voi ceva de pe site, pentru că m-am uitat şi chiar merită încercat!

4 comentarii:

Florea Cristian spunea...

Asadar, asta-i articolul de inscriere in concurs. Iti urez succes. Avand in vedere ca din Vrancea nu s-au inscris prea multi, sunt destule sanse de castig

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

:) oricum ai un avans destul de frumos înaintea mea. Mie îmi face plăcere provocarea şi astfel, totul este ok :).

danbrasov spunea...

Iti doresc succes, draga mea!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Mulţumesc Dan! Eu urez felicitări câştigătorului :).