5 iulie 2012

Să ne cunoaştem - gânduri şi sentimente din mine...

 
Sper doar ca în viaţă, Dumnezeu să îmi dea puterea de a rămâne mereu aşa cum sunt, deoarece nu este deloc uşor să stai "în poartă". Cele mai grele lovituri le primesc portarii...:)!

Deşi trebuie ca acţiunile noastre să se petreaca mereu ca şi cum am fi într-o Biserică, viaţa nu e o Biserică şi din păcate avem nevoie de oameni şi de iubire. EL, va fi oricum mereu cu noi şi în noi aceia care ÎL iubim!...

Ciudat este cum îţi găseşti definiţiile în viaţă în cele mai ciudate ipostaze. Căutam până nu demult cuvântul care mă defineşte pe mine. Nu găseam unul deşi mă contopesc în multe...sensibilitate, iubire, melancolie... Nu sunt acestea. Azi, l-am găsit! Este: "câştigătoare" :)! "Aşa sunt eu structurată, deşi mi-e julit sufletul de la căzături ...:)". Să doresc mereu să mă autodepăşesc în toate. Să nu mă las. Să caut soluţii până găsesc măcar una. Să nu stau mult cu capul în nisip când sufăr. Poate preţ de un urlet de lup. Din toate mi-a rămas ceva care m-a completat, m-a modelat, iar eu din orice lacrimă am cules sarea. Nu pentru alte răni ci pentru ca viaţa să aibă gust!

5 comentarii:

Liliutz1969 spunea...

"Aşa sunt eu structurată, deşi mi-e julit sufletul de la căzături ...:)"
Superba fraza...ma regasesc din nou in randurile tale ...
Multumesc ,draga mea Doamna!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Înseamnă că ne asemănăm mai mult decât am sperat :)! Şi eu îţi mulţumesc dragă prietenă...

Magazin haine online spunea...

Un articol frumos :)

Gazduire web spunea...

Numai ganduri bune :)

Idei de afaceri spunea...

Foarte frumos :)