29 ianuarie 2009

Andreea Simona Simon


COPILUL TAU E IN SIGURANTA?





DESCARCA SI DA MAI DEPARTE!


In Romania dispar anual 1.400 de copii. O parte dintre ei nu mai sunt gasiti niciodata. Altii sunt gasiti morti, victime ale rapirilor si abuzurilor sexuale.
Jurnalul National s-a implicat activ in cauza copiilor disparuti din toamna anului 2005. In acest moment, prioritatea noastra este prevenirea disparitiilor de copii. Nu mai vrem stiri despre copii disparuti in rauri, despre copii lasati nesupravegheati si rataciti, despre copii rapiti si ucisi, despre copii fugiti de acasa si cautati apoi saptamani la rand. Toate aceste tragedii pot fi prevenite!
Trebuie sa respectam doar cateva reguli simple. Sta in puterea noastra sa le urmam si sa-i invatam si pe altii sa faca asta.
Va rugam sa fiti alaturi de noi in aceasta campanie. Descarcati afisul atasat, tipariti-l si lipiti-l intr-un loc vizibil. La intrarea in scara blocului, pe usa scolii sau a gradinitei, in parc, in statii de masina. Aratati ca va pasa de fiecare copil disparut si ajutati ca acesti copii sa nu mai dispara! Impreuna putem pune capat acestor tragedii!

Va multumim pentru ca va pasa!

......

Articolul a fost preluat de pe blogul Andreei Simona Simon !

Niciun comentariu: