21 ianuarie 2009

Petiţie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008a


Daca vreti ca si alte persoane sa afle despre aceasta petitie, le puteti trimite urmatorul link:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p37662052.html


Petitie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii...)

19/01/2009 17:37


destinatar:Guvernul României



Legea nr. 298/2008 privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii, precum şi pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 780 din 21/11/2008, este vădit neconstituţională!!!

Potrivit Art. 28 din Constituţia României, "secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil"!

Ori, potrivit legii nr. 298/2008, autoritatea română chiar asta are de gând să facă - să ne asculte şi înregistreze convorbirile telefonice private, să ne citească şi arhiveze e-mail-urile şi SMS-urile şi să stocheze date despre numele, adresa fizică şi IP-ul celui care s-a conectat la internet, data şi ora la care s-a conectat, precum şi data şi ora la care s-a realizat deconectarea. Pentru ce şi în virtutea cărui articol din Constituţia României??! Să nu-mi spuneţi că cel despre siguranţa naţională...

Vreţi să reînvie securitatea? Pentru asta au luptat "golanii" în decembrie 1989? Vreţi ca o ureche străină, de vulpe securistă, să asculte cuvintele dulci, de dragoste, pe care i le şoptiţi persoanei iubite, ori păsurile pe care i le naraţi părintelui? Dar glumele kinki pe care vi le permiteţi cu prietenii? Vreţi să vă fie violată legal intimitatea? V-aţi împăcat deja cu gestul de închidere a ochilor în faţa încălcării constituţiei de către iubiţii noştri conducători? Aţi răspuns cu "nu" la toate întrebările? Atunci... semnaţi petiţia de faţă!!!

Noi, cei care vom iscăli această petiţie, cerem Guvernului României să anuleze această lege, care sfidează libertăţile şi drepturile democratice şi încalcă articolul 28 din Constituţia României, în virtutea cărui articol această lege 298/2008 este neconstituţională şi, ca atare, devine nulă.


Autor: Alin Farcas

.............................................................

Aceasta petitie se adreseaza oamenilor cu atitudine, oamenilor care hotarasc ca nu le mai place felul in care ii trateaza politicienii, oamenilor care le sta deja in gat atitudinea aroganta a celor care au incetat sa le mai reprezinte interesele de cetateni, oamenilor care NU SE SIMT INFRACTORI asa cum se pare ne vad altii pe noi...poporul lor...cica...!

SA VA FIE RUSINE!
SPER SA CITITI ASTA DOMNILOR !!!

SI MAI SPER SA CITITI SI DESPRE OAMENII ATAT DE SARACI...OAMENI CARE AU MUNCIT O VIATA PENTRU O PENSIE DE RAHAT!

SI MAI SPER SA CITITI SI DESPRE COPIII NOSTRI CARE SE ZBAT INTRE VIATA SI MOARTE, IN DURERI INIMAGINABILE, AGONIZEAZA DIN CAUZA BIROCRATIEI DIN TARA ASTA, A UNUI SISTEM DE SANATATE DE TOATA RUSINEA, ...

A UNUI SISTEM POLITIC CARE IN LOC SA SE OCUPE DE LEGILE CE AR TREBUI SA NE AJUTE SA TRAIM MAI BINE SI MAI FRUMOS...

->>> PREFERA <<<-

SA ISI PIARDA TIMPUL ASCULTANDU-NE PE LA "USI" DAND LEGI
INGRATE SI INFECTE!!!

Niciun comentariu: