14 ianuarie 2009

Miracolele din jurul nostru!


Lacrimi de durere, dar şi de bucurie în familia unei foste sportive din Marea Britanie. Jayne Soliman, 41 de ani, campioană naţională la patinaj în 1989, a adus pe lume, zilele trecute, o fetiţă, pe nume Aya ( numele inseamna “miracol” in Coran ), la două zile după ce a murit.


Femeia era însărcinată în 25 de săptămâni când s-a prăbuşit în camera sa, în urma unei dureri crunte de cap. Ea a fost adusă la spitalul John Radcliffe, din Oxford, cu elicopterul, dar doctorii nu au mai putut decât să constate că Jayne intrase în moarte cerebrală. Ei au explicat că pacienta suferise o hemoragie cerebrală din cauza unei tumori care îi afectase un vas important de sânge, provocându-i decesul. Totuşi, medicii au încercat din răspunteri să salveze măcar viaţa bebeluşului, a cărui inimă continua să bată în pântecele mamei.
Cu aparate speciale, doctorii au reuşit să-i menţină pulsul mamei timp de 48 de ore pentru ca ea să o poată aduce pe lume pe micuţa pe care familia o aştepta de mult timp.


Soţul lui Jayne, Mahmoud Soliman, în vârstă de 29 de ani, a rămas cu un gol enorm în suflet. “Era visul ei să fie mamă, dar nu a mai apucat să îşi vadă fetiţa”, spune Mahmoud.
Copila s-a născut prin cezariană şi cântăreşte doar 950 de grame."

>> Articolul a fost preluat de pe site-ul Libertatea! <<
"Membrii clubului sportiv din Southampton, unde Jayne Soliman era legitimata, sunt devastati de vestea mortii colegei lor. Anita Curtis, unul dintre membrii fondatori ai clubului britanic, spune ca Jayne iubea nespus copiii. "Isi dorea cu disperare sa aiba un copil", spune femeia. Ilene Long, purtatorul de cuvant al clubului, si-o aminteste pe Jayne ca pe o persoana adorabila. "Era plina de viata, energica si iubea patinajul. Este o veste teribila si o pierdere pentru comunitatea noastra". - Articolul a fost preluat de pe site-ul ZIUA"

.................

Miracolele se intampla in fiecare zi, in fiecare clipa in jurul nostru si in noi - totul este sa fim dechisi sa le vedem si sa le simtim!
Dumnezeu sa odihneasca sufletul acestei femei, sa dea tarie sotului ei si sa binecuvanteze aceasta micuta faptura, aceasta minune care s-a vrut in aceasta lume!

Bine ai venit in lume draga Aya!



Niciun comentariu: