15 ianuarie 2010

LA MULŢI ANI RĂZVAN !!!




Spuneam odată că fratele meu a fost dragoste la prima vedere :) şi aşa va rămâne mereu!
Nu am scris despre el la oamenii frumoşi din viaţa mea...pentru că am vrut să scriu acum.
Ştiam că va exista o ocazie specială pentru un suflet special, iar el cu siguranţă este sufletul meu special!!!
Răz...cu siguranţă mi-a fost un om frumos şi îmi va fi mereu până la capăt!

Dincolo de ochii lui albaştri, de frumuseţea fizică, de nebunia molipsitoare, de copilărie şi de un suflet bun, plin de sensibilitate şi corectitudine, fratele meu mi-a fost mereu un sprijin, un bun ascultător, un umăr mai bărbat decât a multor oameni în mâinile cărora de multe ori mi-am pus sufletul!

A ştiut mereu să fie mereu acolo unde trebuia să fie şi să trateze situaţia cu multă maturitate. Că m-a iubit mereu fără limite, fără să aştepte nimic altceva decât un zâmbet, fericirea mea...nu am să spun! Cuvintele mele, oricum vor fi foarte sărace pentru un frate şi o soră!

Vreau doar ca azi...într-o zi atât de specială să-i doresc tot binele din lume, toată sănătatea, toată fericirea, toată exuberanţa acestei vârste, entuziasmul care să-l ajute să răzbească acolo unde alţii eşuează şi iubirea care poate să te facă din cel mai sărac om, un om bogat şi împlinit!

Vreau să-i doresc să rămână mereu aşa cum este acum: senin şi frumos...un învingător!
Vreau ca el să răzbească acolo unde eu nu am reuşit şi să nu aibă niciodată parte de nelinişti şi frământări, de trădări şi dureri, de suferinţe!

Vreau...tot ce are mai bun această viaţă să îi dăruiască şi să îl ajute să fie omul care-şi dorşte a fi!

Vreau să ştie că eu niciodată nu am să încetez să îl iubesc, să îi fiu alături, să îl sprijin şi vreau să mă ierte pentru toate neputinţele mele de până acum..., de tot ce am vrut să-i dăruiesc şi nu am fost în stare!
Ca şi pentru mama...visez şi pentru el să pot să îi fiu un sprijin real din toate punctele de vedere! Visez să pot să fiu umărul acela de soră mai mare unde să poată să pună fără reţinere orice!
Şi îmi doresc ca într-o zi să mă bucur de faptul că i-am adăugat şi eu câteva pene la zborul lui frumos!

Înainte de orice ştiu că am să pot fi şi ştiu că fratele meu va putea fi tot ce îşi doreşte el să fie...pentru că are ceva special care atrage oamenii buni ca pe un magnet!!!

Aş vrea să pot să scriu mai multe. Simt că pentru a câtăva oară în viaţă am folosit cuvinte sărace, dar...străluceşte dragul meu Răzvan, frumos cum doar tu ştii să o faci!!!

LA MULŢI ANI!


10 comentarii:

Aimée spunea...

Eh, la o asa sora, un frate pe masura, bineinteles. :) La multi ani! Sa ii dea Dumnezeu numai lucruri de folos!

Eu mi-am dorit mereu un frate mai mare, desi sunt sigura ca ar fi fost bine si cu unul mai mic. S-a intamplat sa fiu singura. Si acum am 4 frati: sora si fratele omului drag, cu sotul/ sotia. :D Deci, tot raul spre bine! :p

Pupa eu la voi!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

:) Mulţumim Crengu!
Eu mi-am dorit fraţi şi mi-a dat Doamne Doamne doi :D! Amândoi frumoşi şi minunaţi!

Răzvan e cel mai micuţ, dar ce zic eu micuţ unui tânăr la 20 de ani?
Eu îmi doresc să ne bucurăm cât mai mult unul de celălalt şi să facem măcar la fel de multe nebunii ca şi până acum :)))!

Eu am vrut soră, dar na... :))). Acum compensează Augusta mea! Măcar ea mi-e fetiţă cum mi-am dorit!

Şi noi pup la tine!

Anonim spunea...

Să îţi trăiască frăţiorul suflet frumos şi să vă bucuraţi unul de altul...să adunaţi clipe frumoase şi ani!

Frumos tânăr, frumoase gânduri de la o soră mai mare!
Sper să desfaceţi şampania alături de noi mai târziu! :D

Ioana spunea...

Bună seara Lady...

eu sunt o mai veche cititoare a blogului tău şi a ta. Am trecut pe aici şi văd că am întârziat cu urările atât pentru mama ta, cât şi pentru frumosul tău frate :D!

Să îţi trăiască amândoi şi La Mulţi Ani!

Florin spunea...

Hehe...20 de ani? Ce aş mai vrea şi eu!

La Mulţi Ani!

Anonim spunea...

Buna seara Stimata Doamna!

am intrat din intamplare pe blogul acesta al Dvs. Pana acum intram doar pe Ia Atitudine. Nu am stiut de Hanul acesta frumos si primitor.

Va doresc multa sanatate atat Dvs. cat si familiei, sa va traiasca mama si fratele si sa va dea Dumnezeu sanatate pentru tot binele pe care l-ati facut oamenilor aflati la clipe grele si incercate!

La Multi Ani fratelui Dvs. si un An Nou Fericit!

sunshine spunea...

LA MULTI ANI, RAZVAN! SA TE TINA d-ZEU O VIATA IN PALME SI O VESNICIE SA-TI SARUTE SUFLETUL FRUMOS!
Cu mult drag, Lili

cherie spunea...

La multi ani !
Fratelui si la amandoi .................

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Îmi cer scuze tuturor pentru mesajul întârziat... VĂ MULŢUMESC DIN SUFLET şi vă doresc tot binele şi fericirea din lume!

Anonim spunea...

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul www.makeverything.com si www.wowjocuri.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.wowjocuri.ro cu titlul "jocuri online"

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat
costel_box@yahoo.com