11 iunie 2012

"Împreună" suntem o altfel de familie


Nu demult,am scris despre Blogosfera Vrancea, crezând cu sinceritate în faptul că mai mulţi oameni care simt şi gândesc la fel împreună, aceştia pot schimba cu adevărat ceva pentru ei şi societatea din jurul lor.
Am aflat despre implicarea Amaliei în campanie de la colegul nostru de blogosferă, Tudor, iar apoi am citit cu mare bucurie articolul pe blogul lui Adrian, Cristi şi Marius.

Blogosfera Vrancea a fost mereu un altfel de blogosferă. A învăţat din ideea că este una mică şi, prin unitate, implicare şi atitudine a ajuns una susţinută şi apreciată. Aceasta este încă o dovadă a faptului că "unde-i unul e putere", dar unde sunt mai mulţi, puterea se transformă în ceva mult mai eficient!

În ultima perioadă, oamenii s-au înstrăinat unii de alţii. Uită de faptul că noi toţi suntem o mare familie în care fiecare avem un loc al nostru oarecum definit şi de ceilalţi din jurul nostru. "Împreună" a devenit un cuvânt destul de rar folosit. La fel este şi valoare, cultură, umanitate. Poate totuşi, prin campania ÎMPREUNĂ şi prin dovada exemplului din fiecare, vom redeveni mai apropiaţi, mai uniţi, mai plini de sentimente frumoase pentru oamenii de lângă noi fără să stăm pasivi. Pasivitatea este o boală. Să nu o lăsăm să ucidă oamenii din noi şi dorinţa de a fi alături de cei care uneori au nevoie să fim acolo!

Împreună, putem forma o societatea frumoasă, care nu doar speră şi crede în lucruri mai bune ci acţionează pentru a trasnforma fiecare gând în lumină!

Am scris acest articol pentru prietena şi colega mea de blogosferă, Amalia Giurgea, o persoană deosebit de frumosă, talentată, implicată, inteligentă, plină de gingăşie şi frumuseţe interioară, despre care sunt convinsă că a schimbat lumea în ÎMPREUNĂ încă de când s-a născut!

Alături de campania ÎMPREUNĂ!

12 comentarii:

Tudor spunea...

Multam' :)

Tigle metalice spunea...

Mult succes in ceea ce faceti insa oamenii s au inrait mult datorita lipsurilor..acum nu mai exista "impreuna" exista pe cont propriu din pacate...

Cazare pensiuni spunea...

Tare draguta poza :)

Laptop de vanzare spunea...

ce dragut din partea ta..like!

Vanzari terenuri spunea...

Nu prea mai exista "noi" decat atunci cand ajungem la un interes comun.eu iti spun din proprie experienta..ma muscase un caine si aveam piciorul umflat si plin de sange si plangeam n hohote..si nu m a bagat nimeni in seama...:)

Cazare Brasov spunea...

Adevaratele valori au fost uitate si inlocuite de superficialitate si nepasare

Centrale termice pe lemn spunea...

Suna foarte frumos "impreuna"

Pensiuni Busteni spunea...

ai dreptate multi au uitat ce inseamna "impreuna" acum e fiecare pentru el

Jucarii copii spunea...

Eu va doresc mult succes:)

Coafuri par spunea...

Asa este, dar trebuie sa muncim putin

Cazare Sinaia spunea...

In ziua de azi fiecare isi urmareste intereseul...

Calculator credite spunea...

Foarte frumoasa poza :)