15 noiembrie 2010

Veni, vidi, vici :) !

Deci, aşa cum le spuneam şi dragelor mele prietene Crengu şi Rami, soarele apare încet şi pe strada noastră... S-a lăsat aşteptat ani de zile, dar cred că tate au avut un sens şi un rost. Ca soarele să apară am avut nevoie de oamenii care mă iubesc, de câţteve prietene foarte, foarte aproapiate şi dragi, de un pas în sănătate şi...iată-mă! În sfârşit cu gura până la urechi, cu bobiţe fericite în privire, cu o mare, mare dorinţă de viaţă şi plină numai de gânduri bune!

Totuşi, nu am să vă pot spune acum prea multe...în câteva zile voi lăsa imaginile să vorbească de la sine!

Pot doar spune că acum suntem în sfârşit, dar în sfârşit...ACASĂ!

Cum spuneam, Dumnezeu ştie să brodească lucurile în cele mai neobişnuite şi minunate modalităţi. Noi ne umplem între timp de frustrări, de revolte, de necazuri, chiar ne şi îmbolnăvim, iar asta, pentru că nu avem nici răbdarea, dar nici atenţia necesară pentru a putea vedea sau primi mesajele sau "semnele de cale" de la Doamne, Doamne...

EL e mereu lângă noi şi ne ajută şi nu e vinovat pentru că noi uneori nu ştim să primim sau nu ştim ce ne dorim...

Şi acasă, e un apartament micuţ, finuţ, parcă făcut să se potrivească pe sufletul meu şi al Gărgăriţei... Mă uit în jur şi nu pot să cred... E...perfect!!! Nu i-aş adăuga şi nu i-aş lua nimic! Cred că a fost aranjat şi pus acolo numai şi numai pentru noi... Pe lângă asta este în Sud, aproape de locul unde am locuit multă vreme şi unde ne-am dorit mereu să ne reîntoarcem.

Am vrut să împărţesc cu voi din bucuriile şi sufletul meu...aşa cum fac mereu..., să vă mulţumesc că îmi existaţi!
Revin în câteva zile şi, sper să aveţi şiu voi gânduri fericite să îmi împărtăşiţi...
La mine se pare că a venit Crăciunul mai devreme...

14 comentarii:

Anonim spunea...

Cum spuneam, Dumnezeu ştie să brodească lucurile în cele mai neobişnuite şi minunate modalităţi. Noi ne umplem între timp de frustrări, de revolte, de necazuri, chiar ne şi îmbolnăvim, iar asta, pentru că nu avem nici răbdarea, dar nici atenţia necesară pentru a putea vedea sau primi mesajele sau "semnele de cale" de la Doamne, Doamne...


faina ideea

mirolara spunea...

sau nu stim sa primim pentru ca nu vrem mai putin decat ne dorim.

Aimée spunea...

Citez:
"Asa da,
ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!" Acesta era al meu sot! :D Iar eu, ce sa mai zic? Ma bucur in taina de fiecare pas al tau, al vostru! Imi sunteti, ne sunteti, de fapt, tare-tare dragi! >:D< :*

Cat despre Doamne-Doamne, stiu ca il nedreptatim de multe ori... suntem mici, dar ne straduim si noi sau macar aceia care constientizam...

florin spunea...

abia astept sa/mi spui :D
ma bucur pentru voi :))))

Anonim spunea...

valeeeu...ce-ti mai place sa "te plangi"...ca de fapt,asta faci...te plangi...si peste toate,mai propovaduiesti si idei de pocaiti/penticostali/neoprotestanti/sau ce natie de religie o fi asta...cum te suporti atat de falsa?hmmm?ia zi,cum?

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Hai că deja sari calul şi începi să jigneşti gratuit. Eu cum mă suport? Bine. Mă simt foarte bine în pielea mea şi cu ceea ce sunt ca şi persoană, dar tu?

Nu ştiu ce crezi tu că propovăduiesc, dar eu sunt ortodoxă...Oricum, tot ce contează e să crezi, să ai credinţă. La urma urmei, nu Dumnezeul în care cred oamenii e cel greşit ci felul în care îşi manifestă credinţa.

Mă rog..., dacă vei considera că nu ştii să porţi o discuţie la modul civilizat şi îţi face plăcere doar să scuipi, eu am să îţi şterg de pe acum comentariile. Când vei decide că poţi să contracarezi o idee, un om fără să jigneşti...te aştept din nou la o discuţie.

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Tzzumbi, Miro, Crengu, Florin...mulţumesc...

Anonim spunea...

hmmm...pai da,asta poti sa faci foarte usor!adik sa stergi post-urile p kre nu le inghiti!si sa le pastrezi p alea de te lauda sau de iti plang si ele de mila...;)...dar cred k nu asta e farmecul...si la cat de puternik declari k esti,nu reusesti sa faci fata unui anonim?
p.s. apropos...nu te-am scuipat,nu am fost necivilizat cu tine,asa k stai klma...cat despre ce si cum pot sa port o discutie,cred k e relativa treaba...e clar ca "te-am simtit" cum esti si ti-e frik sa nu-si schimbe lumea ideile despre tine...eu repet,parerea mea este k esti falsa...de ce obiectezi?

Anonim spunea...

taci...deci am dreptate!
stiam eu...;)

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Tac pentru că am ajuns la concluzia că aceste aşa zise discuţii nu ajung nicăieri.
Tu poţi să vii aici, în casa mea virtuală, să mă jigneşti, să îţi arogi dreptul de a spune orice despre mine, iar eu nu am voie să obiectez...ca şi cum aş face un rău apărându-mi sentimentele şi gândurile şi persoana.
Dacă ţie îţi place să judeci oamenii prin prisma propriei persaoane sau propriilor temeri...foarte bine. Nu am să ridic un deget să te fac să înţelegi că aparenţele ţin de noi, nu de cei pe care îi judecăm.
Îţi place să crezi că sunt falsă, că nu pot fi atât de transparentă şi nu pot iubi necondiţionat oamenii din jurul meu...crede ce vrei şi cum te face fericit...pe mine nu mă va influenţa şi nici nu mă va schimba.

Comentariile după cum vezi, sunt la vedere, nu sunt moderate şi nu şterg decât spamurile. Blogul meu e liber să fie comentat de oricine, iar textele pot fi criticate asemenea. Nu e vina mea că nu primesc critici şi oamenilor le face plăcere să mă citească. Nu înţeleg însă de ce te deranjează pe tine. Sau poate ar trebui să înţelegi tu asta înainte de toate...

Oricum, e ultimul meu răspuns. Nu ai decât să simţi şi să crezi ce vrei.

Anonim spunea...

fetita,esti slaba de inger...si chiar si asa,trebuie sa ma suporti...asta e!...nu te-ai pricopsit tu cu bani din ce scrii,dar macar ma ai pe mine...;)

sunshine spunea...

Indiferenta doare cel mai tare asa ca, sis, trateaza-l ca atare.Mie nimicurile astea care judeca oamenii fara sa-i cunoasca, mi se par niste banale fiinte care nu fac nimic bun in viata.Si ce poate fi mai multumitor pt tine decat un cititor in plus? Bun si el ...

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Da iubita, într-un fel sau altul este bine că e şi el pe aici. Mă ţine trează :).

Anonim spunea...

na...ca ti-a picat fisa ce caut eu p-aci!...asa e,te tin treaza!...si zi-i sora-ti sa nu faca ea aprecieri in locul tau,ca e pe dinafara!...si pentru ca esti in pana de inspiratie,aplici cea mai simpla metoda de bagat in seama?copy/paste?...ru-si-ni-k!ruuu-siii-niii-k!RU-SI-NI-K!