22 aprilie 2011

Sărbători Pascale Fericite tuturor!

 
Vă doresc tuturor Sărbători Pascale fericite, pline de lumină, căldură şi frumuseţe!

Vă doresc să aveţi parte de toate cele ce vi le doriţi pe masă, în casă şi în suflet!
Vă doresc să îi aveţi în preajmă pe cei dragi şi să vă bucuraţi de ei, pentru că ei sunt cei care ne rămân cu adevărat în această viaţă! Ei, faptele noastre, sufletul şi sentimentele ce ne-au fost simţite şi pe care le-am simţit!
Sper că va fi un bun prilej să facem curat atât în case cât şi în suflete, iar primăvara să înverzească şi să înmugurească în noi tot ce este de împrimăvărat!
Celor care aşteapt iubirea le doresc să o găsească, iar celor care o au le-o doresc şi mai multă!
Celor care aveţi copii vă doresc să vă uitaţi la entuziasmul şi seninătatea lor, la capacitatea lor de a transforma orice lucur mic într-o mare fericire şi să vă molipsiţi de la ei, iar celor care nu aveţi ciopii, vă doresc să deveniţi unul măcar în aceste zile!
Să ciocniţi ouă şi să vă bucuraţi de acest gest simplu şi magic aşa cum o făceam pe vremea când eram la bunici împreună cu prietenii şi râdeam larg, fără umbră de nori deasupra frunţilor noastre!

Chiar dacă în aceste zile se poartă "ouăle vopsite", nu umblaţi şi cu cioara vopsită ci doar cu obiceiurile, cu "udatul" şi "ciocnitul"!


Sărbători Fericite tuturor!



HRISTOS VA ÎNVIA!!!

~~~~~~

9 comentarii:

the dreamer spunea...

Sărbători frumoase să ai, suflet frumos! Să ai parte de zile de sărbătoare senine, cu multă căldură, fericire şi şi şi şi Adevărat va Învia !

Vania spunea...

Sărbători luminate!

căpcă1 spunea...

sarbatori linistite, cu lumina si caldura !

Dan Trofin spunea...

sa ai sufletul frumos in continuare, inspiratie in articole si bucurii alaturi de cei dragi tie !
un Pasti fericit, Sandrina !
ENJOY, this Beautiful Easter Day ;)

Anonim spunea...

Fie ca Sărbătorile de Paşte să continue ambianţa de linişte şi împlinire din familia ta ! Paşte fericit !

danbrasov spunea...

Paste fericit si multa sanatate!

Voinea Marius spunea...

Eu nu mă pricep așa de bine la cuvinte, așa că îți urez doar Un Paști Fericit. Dar să știi că vă doresc tot binele din lume, ție și celor dragi, și oricui crede în această sărbătoare.
Nummai bine :)

sunshine spunea...

Hristos a inviat! Multumim pt urari, Paste fericit si voua, sa fiti impliniti si sa va bucurati de minunea din viata voastra.
Va iubesc

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Vă mulţumesc tuturor pentru urări şi gânduri bune! Vă doresc şi eu încă o dată toate cele bune, bucurii şi o primăvară minunată!