16 februarie 2013

Ai să îmi aşezi o margaretă de zâmbet în păr?



O să ne continuăm drumul în ziua aceasta...aşa. Obosiţi, miraţi, întrebători, plini de visare. Rutina nu mai e aceeiaşi, deşi ne cufundăm în hârtii şi litere până în dinţi ca să vedem dacă totuşi s-a schimbat ceva cu adevărat. Poate doar un gând. Sau un gest. Un zâmbet. Un colţ de mare sau un muşchi de copac. Sau poate e doar visare cu sufletul larg deschis în care pescăruşii fac picaje ţipând a singurătate. Cine ştie? Dar azi, merge înainte. Canicula e aceeiaşi. Sau poate frigul. Nu şi inima. Ea învaţă din nou alfabetul. Sau poate doar reia unul demult, demult ştiut. Aştept însă seara. Atunci nu mai sunt singură. Două inimi care se iubesc şi se caută nu vor fi niciodată prea departe una de alta dacă se află sub acelaşi cer... sub aceeiaşi lună. Eu azi, mai mult ca oricând, aştept o şoaptă în care să aud un om în sufletul gol... Omul meu. Sufletul meu. Aerul pe care am învăţat să îl respir fără teamă. Luna este astăzi o scoică :)...nu e aşa? Şi nu e aşa că după ce ne vorbim sub ea, după ce o redefinim şi o colorăm în verde o să dansezi cu mine? Tu...nu el, nu gândul... Şi ai să îmi aşezi o margaretă de zâmbet în păr? Şi ai să dansezi aşa o viaţă, fără ca inima noastră să uite paşii?

05.07.2012, 19:44...

6 comentarii:

Liliutz1969 spunea...

"Două inimi care se iubesc şi se caută nu vor fi niciodată prea departe una de alta dacă se află sub acelaşi cer... sub aceeiaşi lună."
Cat de adevarat...daca inimile nu ne-ar apropia sufletele ,ce s-ar alege de noi?

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Eu întotdeauna spun că inimile noastre îşi vorbesc înainte ca noi să ne cunoaştem unii cu alţii. Au ele aşa...un semnal de fum doar al lor :).

Haine online spunea...

Foarte frumoasa melodia :)

Masini de inchiriat spunea...

Foarte frumoasa melodia :) Stii cum e k fiecare inima, fiecare suflet, undeva in lume are perechea lui .. si se striga, si se cauta pana ce se intalnesc si se unesc pe vecie..

Hosting gratuit spunea...

Felicitari, este o melodie deosebita :)

Afaceri spunea...

Frumoasa melodie