26 martie 2011

până la mine

Meet Joe Black - Whisper of a thrill
 

un lăstar tăcerea
sub scrâşnetul
tălpilor

ai spune că până la mine sunt trei paşi,
dar până la mine
e o noapte şi-o zi
o noapte,
noapte,
câteva poveşti deşirate,un ţipăt şi-un gând
fără de sfârşit

la colţul inimii se crapă de ziuă
scuipă în sân
şi mergi mai departe
în curând vor cânta cocoşii uitării

(Sursa: internet)

4 comentarii:

Voinea Marius spunea...

Nu prea mă pricep eu la poezie, de asta, deși citesc tot ce scrii, nu comentez prea des, dar acum chiar voiam să zic că mi-a plăcut optimismul din ultima strofă; aș mai zice eu ceva, dar cum spuneam, nu mă pricep, și decât să zic vreo prostie mai bine tac :)
Un week-end plăcut :)

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Mă bucur să te văd pe aici :). Nu cred că trebuie să ne pricepem la poezie ca să spunem cum ne atinge sau cum nu ne atinge ea :). Totuşi, îţi mulţumesc din suflet pentru că ai remarcat esenţialul şi mai ales pentru că ai simţit să laşi un gând!

Îţi doresc sfârşit de săptămână frumos şi senin!

cherie spunea...

Nici eu nu comentez cand nu inteleg. Char daca e plina de imagini tulburatoiare si frumoase care arata zbucium, nu inteleg ce anume vrei sa transmiti. Cu ce concluzie vrei sa plec "cand ajung la tine" ?

Nistor Ramona spunea...

pictura seamănă cu o ...hahaha ridiche ori ceapă...hahaha ... :-p ştu nu zi nimic îţi văd faţa şi ştiu la ce te gândeşti...am înţeles, dar nu vreau să intru în detatliile filozofice ale acestei picturi şi versuri pt că nu-mi ajunge spaţiul acordat comentariului... ţi-l scriu poate printr-un e-mail...:-P