25 aprilie 2013

Un fenomen rar - Luna Roz

Cred că nici eu nu aş spune mai frumos despre faptul că în această noapte, luna noastră mereu strălucitoare şi palidă precum o domniţă plină de dor va fi...roz! Urmăriţi fenomenul... Nu veţi avea parte prea des de el...



"...si va fi o luna roz...si va fi o luna indragostita...si va fi o luna ninsa cu petale de cires si flori de nu-ma-uita...si va fi o luna imbujorata si timida ca o domnisoara de pension saruta prima data sub castanii infloriti...dar mai presus de orice va fi luna mea patrata si perfecta pe care am s-o pastrez mereu in cel mai frumos colt de suflet...pentru mine luna va avea intotdeauna miros de vara tarzie si gust de iubire fierbinte...intr-o seara cu luna plina am invatat ca drumul pana la stele e doar la o aripa distanta de curcubeu...si n-am sa uit niciodata!!!...apropo!...stiti de ce va fi luna roz???...e indragostita!!! - Ramona Camelia D"

2 comentarii:

Anonim spunea...

SUPERB articolul , ca dealtfel si acest fenomen rar pe care l-am ratat pentru ca este imprevizibil desi sunt o mare iubitoare de nopti cu Luna. MULTUMIM MULT ! ( Athina, Brasov )

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Și eu îți mulțumesc Athina pentru trecere și cuvintele lăsate!