28 mai 2012

Speranţă pentru România , speranţă pentru copiii străzii de 1 Iunie

 

Speranta pentru Romania organizeaza pentru al treilea an consecutiv o actiune speciala pentru copii strazii, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului. Avem din nou in atentia noastra 120 de copii ai strazii, in mod special din Bucuresti. Asa cum am obisnuit dorim sa le oferim o masa calda, gatita, acolo unde sunt ei, in canalele capitalei. Va invitam si pe dvs sa faceti parte din aceasta actiune caritabila ca voluntari sau sustinand aceasta actiune cu fonduri. Proiectul se va desfasura in data de 1 Iunie. Masa se va pregati si va fi distribuita de voluntarii nostrii din zona Bucurestiului. Pentru ca aceasta actiune sa se poata desfasura, avem nevoie de sprijinul dvs financiar. O masa calda + 1 pachet pentru 1 un copil va costa 15 lei. Costurile totale ale acestei actiuni se va ridica la suma de 2 000 lei sau 500 de euro.
Cei care doriti sa ne sprijiniti financiar in aceasta actiune, o puteti face atat cu alimente cat si cu fonduri. Pentru donatii in alimente, va rugam sa ne contactati la adresa de email: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com sau telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098
Cei care doriti sa faceti donatii pentru aceasta actiune, urmati pasii de mai jos:
1. Pentru donatii online cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Pentru donatii prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. Donatii in conturile bancare, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Speranta pentru Romania, de mai jos:
-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU
Dupa efectuarea oricarei donatii, va rugam sa ne comunicati prin email, telefon, sau sa specificati la banca ,,pentru copii strazii”.
Dupa realizarea acestei actiuni vom posta pe site-ul nostru un raport video de la aceasta actiune.
Va multumim!

Echipa Speranta pentru Romania

8 comentarii:

Echipamente spunea...

Oare??Mai exista asa cvea?:|

Contabilitate spunea...

foarte frumos din partea voastra si mult succes in continuare!

Panou solar spunea...

O initiativa foarte frumoasa! Felicitari! Ar trebui totusi mai multa publicitate la acest lucru...

Usi interior spunea...

O initiativa foarte buna ! felicitari!

Agentie imobiliara spunea...

eu cred ca au unde sa stea acesti copii ai strazii, doar ca nu le place sa stea in orfelinate si sa fie curati...am putea avea o capitala fara copii ai strazii, dar nu se vrea..

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Echipamente...mai există şi încă foarte multe astfel de iniţiative. Eu de exemplu, fac campanii umanitare de peste 11 ani...Vezi blogul Ia Atitudine :)!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Mulţumesc tuturor pentru comentariile lăsate...şi pentru gândurile frumoase!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Agenţie,unii sunt aşa cum spui tu, deoarece aşa i-am obişnuit noi societatea. I-am învăţat că asta merită...să trăiască precum animalele. Când îşi doreau o familie, un cămin, au fost alungaţi sau obligaţi să o părăsească, iar apoi, s-au învăţat cu răul ca şi noi cu binele. Este uşor să privim din exterior fără să ne implicăm. De acolo de jos, lucrurile se văd altfel...