15 mai 2013

Căsnicia şi relaţia de iubire nu este doar o legătură...este un dans frumos până la sfârşitul vieţii

(Sursa foto: internet)

În timp ce unii uită ce i-au legat şi caută iubirea în braţele altor bărbaţi sau femei deşi a lor este acolo, în timp ce unii destramă relaţii şi căsnicii precum un pulovăr vechi şi tricotat ieşit din modă, alţii se iubesc cuminte, frumos şi se bucură de clipe. Clipele lor. Clipe care de multe ori se consumă departe unul de altul, legaţi acum poate doar prin tehnologia cărora ei le sunt recunoscători că există şi că pe lângă cuvinte, uneori există imaginea...Imaginea aceea care şi doare şi bucură. Imaginea aceea peste care ne trecem mâna într-o mângâiere, lăsăm fruntea sau o sărutăm şi deşi de multe ori atingerea nu este una reală...ci una rece, a unui monitor...ne bucurăm de ea. Ne umple sufletul de o prezenţă anume. A acelei priviri care mângâie,sărută, străluceşte,. ne dă curaj şi aripi! A iubirii. A legăturii pe care nici o distanţă nu o poate rupe ci din contră,...o leagă. Asta este defapt adevărata putere a iubirii adevărate. Distanţa nu o îndepărtează ci o face mai puternică! Distanţa nu te face să uiţi ci te face să îţi fie dor şi dor de aceeiaşi persoană! Distanţa nu înlocuieşte ci te umple de sentimente tot mai profunde, mai adânci, mai frumoase! În timp ce unii uită gustul iubirii îmbătaţi de alte sentimente false....precum frumuseţea veşnică şi perfecţiunea...alţii caută iubirea aceea îmbrăcată atât de simplu în iubire pentru a-şi face alaturi de ea un cămin şi un toiag la bătrâneţe! Un toiag din care vor înflori mereu florile zâmbetului, ale emoţiilor sincere, ale sentimentelor, a unei treceri frumoase prin viaţă în doi şi amintiri cu copii şi nepoţi! În acel doi firesc. În timp ce unii aleargă, unii stau pe loc lângă acelaşi om şi chiar dacă asta nu e ceva uşor îşi asumă cu dragoste tot ce înseamnă acest minunat angajament - acela de a-ţi fi la bine şi la rău!
Căsnicia şi relaţia de iubire nu este doar o legătură...este un dans frumos până la sfârşitul vieţii în care dacă unul uită paşii, celălalt e mereu acolo să îi amintească! Da, despre asta este defapt vorba în dragoste...despre a fi mereu acolo şi a iubi mai presus de toate un om...fără să te temi, fără complexe, fără inhibiţii, fără orgoliu...doar să iubeşti!




O zi minunată şi frumoasă vă doresc şi nu uitaţi că cele care ne alcătuiesc cel mai frumos şi ne încheagă sunt clipele de iubire! :)

Niciun comentariu: