16 mai 2013

Hanul Poveştilor, din nou cu Rodion...

Recomand cu mare drag şi plăcere acest radio,. deoarece într-o eră a vitezei, a deculturalizării, aici veţi găsi cuvintele, literele, literatura şi oamenii de bun simţ la ei acasă! Mulţumesc pentru încrederea şi frumuseţea gândurilor voastre, Rodion! Acest lucru nu poate decât să mă responsabilizeze în cele ce le voi scrie şi mai mult decât până acum!

"Inițial vreau să-ți mulțumesc pentru activitatea ta internautică!
Cu plăcere lecturez articolele semnate de tine și recomand și altora același lucru.
Să știi că această postare a întrat în vizorul meu pentru revista blogurilor în cadrul emisiunii „Blogosfera Radio: Seara pe on-line cu Rodion” din 7 mai 2013.
În această ediție, împreună cu Eugenia Turculeț am fost inspirați de rîndurile semnate de tine.
Te invit pe tine și vizitatorii tăi să asculții discuțiile pornite de la lectura acestui articol acesînd link-ul : http://www.trm.md/ro/blogosfera-radio-seara-pe-on-line-cu-rodion/blogosfera-radio-seara-pe-on-line-cu-rodion-si-eugenia-turculet/

Notă: Acest talk-show despre și împreună cu cei din lumea virtuală îl puteți asculta în fiece marți de la 20.15 la 21.00 on-line la Radio Moldova Muzical (http://trm.md/ro/radio-on-line-muzical/ )
Orice ediție înregistrată a emisiunii o veți găsi pe http://www.trm.md/ro/blogosfera-radio-seara-pe-on-line-cu-rodion/

Cu gratitudine,
Realizatorul şi producătorul
Rodion Guștiuc"

2 comentarii:

Unknown spunea...

Wooow ce surpriză serală mi-ai făcut! Flatat, surprins, intrigat! Chiar îți mulțumesc pentru un gest de suflet... Am deschis blogul tău și hop un articol...mmmm Neașteptat! Voi scrie ceva... cîndva... inspirat... Urmează!

Ramona-Sandrina Ilie spunea...

Rodion, bine ai revenit! Mulţumesc pentru frumoasele discuţii pe care le ai cu invitaţii tăi frumoşi asupra textelor mele. Este plăcut să aud oamenii exprimându-şi sentimentele şi gândurile pornind de la ce scriu eu. Şi mai uimitor este că unii reuşesc să le simtă exact :)! Aştept cu nerăbdare să citesc ce vei scrie şi cu şi mai multă nerăbdare aştept să aud o următoare emisiune :)!
Cât despre han...hanul meu, este un loc în care mereu aştept oamenii mei frumoşi şi mereu mă bucur de cei care sunt. Este un loc în care poveştile sunt oameni, pentru că viaţa noastră este alcătuită din oameni. Inima noastră este o citadelă construită din oameni, întâmplări şi sentimente, iar noi ne rugăm în ea prin bătăile ei :)! Mereu am să scriu despre ceea ce mă bucură, mă întristează, mă revoltă, mă entuziasmează! Nu mă miră nimic, nu mă sperie. Eu sunt alcătuită să trăiesc viaţa aşa cum e ea: perfect neregizată! :)