9 martie 2013

La mulţi ani, Aurora Martin! La mulţi ani, draga mea dragă!

(Sursa foto: Aurora Martin)
 
Urarile si mesajele pe care mi le-ati trimis m-au facut sa inteleg ce bogatie minunata e sa ai prieteni care iti vorbesc din suflet. Va multumesc! Pe unii va cunosc personal si e o mare binecuvantare, pe altii doar virtual si iar ma consider o norocoasa. Pe Ramona Sandrina nu am intalnit-o niciodata si, totusi, m-a facut sa plang de emotie si sa inteleg mai bine cat de intensa este fortza condeiului de a aduce oamenii mai aproape:

Ramona Sandrina:"Pe Aurora Martin am descoperit-o într-o zi aproape întâmplător şi de atunci, nu este zi să nu repet această întâmplare. Căutam un subiect plăcut de citit. Căutam spirit, atitudine şi suflet. Mai rar însă aceste calităţi la jurnaliştii din ziua de astăzi. Şi totuşi, am dat de Aurora. Citind-o, îmi doream mereu să nu se mai termine ceea ce citeam. Aurora, de fapt, nu scrie. Ea îşi încarcă peniţa în cerneala sufletului ei şi lasă cuvintele să curgă, să deseneze tablouri parcă din alte lumi, dar de cele mai multe ori lumi despre care noi nu vorbim, le lăsăm închise în trecut. Le uităm. Aurora însă nu uită. Îmi amintesc astfel despre acel cordon, despre articolul care pe mine m-a marcat şi m-a transformat. M-a ajutat să descopăr şi să mă descopăr în multe privinţe. Aurora este de departe omul meu special, femeia de excepţie şi exemplul meu de frumuseţe, inteligenţă, feminitate şi sclipire. Dacă m-ar întreba acum cineva: "Ce vrei să te faci când creşti mare?", i-aş răspunde fără să respir: "Aurora!" :).
Şi, deoarece astăzi este o zi specială, pentru care mă bucur din adâncul sufletului, deoarece mi-a dat-o pe ea, pe Aurora...aş vrea să spun în cuvinte prea sărace să poată exprima gratitudinea, sentimentele şi emoţiile mele: "La mulţi ani, omul meu frumos!"
Fie ca viaţa să îţi dăruiască multe clipe pline de frumuseţe, de seninătate, de cunoaştere...să îţi fie o bibliotecă mare în aer liber unde să poţi zbura liberă printre cărţi, oameni şi cuvinte, să iubeşti şi să fii iubită.
Sunt mulţi oameni care nu au făcut nimic special pentru a ne aminti de ei, dar tu, draga mea, doar prin faptul că te-ai născut ai comis un mare act de frumuseţe şi îmbogăţire a vieţii! - 9 martie, 2013"

Eu cred că această forţă nu ar exista dacă sufletele nu s-ar atinge prin ceea ce suntem şi oferim, iar tu minunată femeie mereu ştii să oferi frumuseţe şi bunătate oamenilor! Oarecum citindu-te, îmi iau gura mea curată de viaţă, lecţia şi mă bucur de fiecare dată că există oameni ca tine! Mulţumesc :-*!

(Refresh: 10 martie, 2013) 

Niciun comentariu: